Issue Resolved

Debugging - Report Issues - Suggestions
User avatar
Nick
Capella Tower
Posts: 3006
Joined: May 30th, 2012, 9:33 pm
Location: Loring Park, Minneapolis

Issue Resolved

Postby Nick » January 29th, 2013, 11:32 pm

Alright everyone, so the site is now back up and running. Unfortunately, we lost all the data back to January 17th. This includes posts, pictures, new registrations, etc. Instead of keeping everything in limbo for a couple days, we're just going to call it a loss and move on. Now that our hosting is upgraded, it won't happen again.

We're also going to be changing the theme soon, so maybe think of it as a reboot?

Nick

sdbroom
Block E
Posts: 15
Joined: January 15th, 2013, 10:43 am

Re: Issue Resolved

Postby sdbroom » January 29th, 2013, 11:46 pm

Am I tripping if for some reason I only get the mobile version of this site?

User avatar
Nick
Capella Tower
Posts: 3006
Joined: May 30th, 2012, 9:33 pm
Location: Loring Park, Minneapolis

Re: Issue Resolved

Postby Nick » January 30th, 2013, 6:52 am

You can switch back and forth on a mobile device or a computer. The "switch to mobile/full version" button is at the top (full) or bottom (mobile) of the index page.

sdbroom
Block E
Posts: 15
Joined: January 15th, 2013, 10:43 am

Re: Issue Resolved

Postby sdbroom » January 30th, 2013, 8:26 am

If it was that self evidently obvious I wouldn't have commented on it.

https://i.imgur.com/C0CsPP1.jpg
https://i.imgur.com/Lrs8uHu.jpg

mulad
Moderator
Posts: 2802
Joined: June 4th, 2012, 6:30 pm
Location: Saint Paul
Contact:

Re: Issue Resolved

Postby mulad » January 30th, 2013, 8:37 am

Take a look at this thread:

viewtopic.php?f=12&t=1052

I'm suspicious that new accounts may be getting the "My board style" option set to "Artodia: Mobile and SEO" by default, which is bad.

sdbroom
Block E
Posts: 15
Joined: January 15th, 2013, 10:43 am

Re: Issue Resolved

Postby sdbroom » January 30th, 2013, 8:48 am

As the kids say these days, you're the bomb.com-- thanks mate.

Shawn
Site Admin
Posts: 189
Joined: May 29th, 2012, 10:17 pm

Re: Issue Resolved

Postby Shawn » January 30th, 2013, 2:48 pm

mulad wrote:I'm suspicious that new accounts may be getting the "My board style" option set to "Artodia: Mobile and SEO" by default, which is bad.
Can any new members confirm this? If that's the case, then I'll look into it.

User avatar
mister.shoes
Wells Fargo Center
Posts: 1287
Joined: November 26th, 2012, 10:22 am

Re: Issue Resolved

Postby mister.shoes » January 30th, 2013, 8:12 pm

That's what happened to me when I joined.
The problem with being an introvert online is that no one knows you're just hanging out and listening.

Razorback
Block E
Posts: 10
Joined: January 16th, 2013, 12:45 am

Re: Issue Resolved

Postby Razorback » January 31st, 2013, 11:59 am

Say, I hate to bug anyone - especially since I know you've been busy, but I'm back to not seeing the pictures again. I used to get the "you don't have permission" message, for a while I saw the pics and now, nothing.

seanrichardryan
Capella Tower
Posts: 3939
Joined: June 3rd, 2012, 9:33 pm
Location: Merriam Park, St. Paul
Contact:

Re: Issue Resolved

Postby seanrichardryan » January 31st, 2013, 1:14 pm

When is the search feature coming back? It is especially hard to update a thread when you have to spend 10 minutes looking for it....
Q. What, what? A. In da butt.

User avatar
Nick
Capella Tower
Posts: 3006
Joined: May 30th, 2012, 9:33 pm
Location: Loring Park, Minneapolis

Re: Issue Resolved

Postby Nick » January 31st, 2013, 2:23 pm

Shawn is working on attachments and search today. I'm planning on a picture run this weekend to juice things back up a bit.


Return to “Updates - Announcements - Problems - Suggestions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest